Hvordan skrive en artikkel

Postet av IdrettenOnline den 26. Mar 2020


Som en del av din IdrettenOnline medlemsportal har klubben mulighet til å legge ut nyheter for å kommunisere med deres medlemmer.

Artikler kan skrives både på medlemsportalen på web og i IdrettenOnline appen. I denne artikkelen vil vi beskrive hvordan du kan gjøre dette på web.

Skjermbilde av hvor man finner skiftenøkkel øverst i høyre hjørneFor å skrive et nytt innlegg må du først være innlogget som administrator. Deretter klikker du på skiftenøkkelen øverst i høyre hjørne og velger "Nytt innlegg". Dersom du er i kontrollpanelet klikker du først på penn-ikonet før du velger "Nytt innlegg".

Her får du en del valg:

  • Forfatter: Vil endre personen listet som forfatter av artikkelen. Her kan du normalt velge deg selv eller klubben. 
  • Tittel: Feltet er naturlig nok tittelen på artikkelen og vil vises i nyhetsboksene, så vel som over artikkelen din.
  • Ditt blogginnlegg: Her skal du skrive artikkelen din. Legg merke til alle knappene over tekstfeltet. Disse bruker du til å formatere tekst, samt legge inn bilder/tabeller/lenker etc.
  • Valgene du kan gjøre i fanene under (Ingress/Kategori/Kommentarer/FotballData/Publiseringsdato/Lesetilganger/SEO) er alle innstillinger spesifikke for nettopp denne artikkelen og trer i kraft bare når du publiserer artikkelen.

Tips:
Legg til et bilde i artikkelen din så vil det hentes ut og vises av artikkelboksene dine når du har publisert artikkelen, merk også at ved flere bilder (eller emojies fra telefon) vil alltid det øverste bildet være det som vises på din forside/nyhetside/etc.

Klikk Forhåndsvis for å gå videre til forhåndsvisningen av artikkelen din, samt publiseringvalg.

Forhåndsvisning

Her kan du se hvordan din artikkel vil se ut. Under forhåndsvisningen har du en seksjon som heter "Publiser til". Denne bruker du for å velge hvor artikkelen skal publiseres. 

Du har også anledning til å overstyre bilde som representerer artikkelen og velge et selv før du publiserer såvel som å skrive en egendefinert ingress.

Nyhetsbrev

Som administrator kan du også sende artikkelen som nyhetsbrev til dine medlemmer. Helt nederst på forhåndsvisningen kan du krysse av for hvilke grupper som skal motta denne artikkelen som en e-post/nyhetsbrev. Gruppene kan du sette opp i medlemsadministrasjonen.


Når du er klar til å publisere klikker du Publiser.Kommentarer

  • Odd Øksnes

    Referat frå årsmøtet i AIL, kjem det på denne sida?

    03 april 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.